970

Ta kontroll över städningen.

Roomba® 900 series är utformad att möta dina rengöringsstandarder med kraftig sug- och rengöringskontroll via iRobot HOME-appen. Du kan para ihop din 976 med Braava jet® m6 så att den automatiskt börjar moppa när dammsugningen är klar.

Köp Roomba® 900 Series

Kontrollera och schemalägg rengöring.

Med Wi-Fi®-anslutning och kartläggning får du fullständig kontroll över din Roomba® 976-robotdammsugare. Schemalägg och kontrollera från din telefon, para ihop din 976 med Braava jet® m6 så att den automatiskt börjar moppa när dammsugningen är klar.

*Wi-Fi och Wi-Fi-logotypen är registrerade varumärken tillhörande Wi-Fi Alliance.

Schemalägg och kontrollera från din telefon, para ihop din 976 med Braava jet® m6 så att den automatiskt börjar moppa när dammsugningen är klar.

Håller koll på var den har varit och var den fortfarande måste städa.

vSLAM®-tekniken använder en optisk sensor som läser in mer än 230 400 datapunkter per sekund, så att roboten kan skapa en detaljerad karta över omgivningen så den alltid vet var den befinner sig, var den har varit och var som är kvar att städa.

Två gummiborstar som vet hur man samarbetar.

Hemligheten bakom den grundliga städningen är Dual Multi-Surface gummiborstar. Den unika konstruktionen med slitbanor i gummi tappar aldrig kontakten med underlaget, oavsett yta, och får bort allt – från dammpartiklar till skräp.

Gör grovjobbet.

Rengöringssystemet i tre steg gör processen kort med damm och smuts. Med Dual Multi-Surface gummiborstar och en specialdesignad kantsopningsborste är det inte en smula som kommer undan. Dessutom använder den effektökande sugfunktionen 5x större sugkraft* så att även extra smutsiga ställen lätt kan rengöras.

*Jämfört med 600 Series AeroVac-system

Vilken produkt är rätt för dig?

Hjälp mig att välja Jämför produkter

Med varje inköp på iRobot.se

Fri frakt på alla robotbeställningar
30 dagars återbetalningsgaranti
Två års begränsad garanti

Vi värnar om din integritet.

Vår kundtjänst ger dig svar