Ta kontroll över städningen.

Roomba® 900 series är utformad att möta dina rengöringsstandarder med kraftig sug- och rengöringskontroll via iRobot HOME-appen.

Köp Roomba® 900 Series

Håller koll på var den har varit och var den fortfarande måste städa.

vSLAM®-tekniken använder en optisk sensor som läser in mer än 230 400 datapunkter per sekund, så att roboten kan skapa en detaljerad karta över omgivningen så den alltid vet var den befinner sig, var den har varit och var som är kvar att städa.

Två gummiborstar som vet hur man samarbetar.

Hemligheten bakom den grundliga städningen är Dual Multi-Surface gummiborstar. Den unika konstruktionen med slitbanor i gummi tappar aldrig kontakten med underlaget, oavsett yta, och får bort allt – från dammpartiklar till skräp.

Gör grovjobbet.

Rengöringssystemet i tre steg gör processen kort med damm och smuts. Med Dual Multi-Surface gummiborstar och en specialdesignad kantsopningsborste är det inte en smula som kommer undan. Dessutom använder den effektökande sugfunktionen 5x större sugkraft* så att även extra smutsiga ställen lätt kan rengöras.

*Jämfört med 600 Series AeroVac-system

Kontrollera och schemalägg rengöring.

Med Wi-Fi®-anslutning och kartläggning får du fullständig kontroll över din Roomba® 900-robotdammsugare. Schemalägg och kontrollera från din telefon även när du inte är hemma och se en karta över var den har städat när jobbet är gjort.

*Wi-Fi och Wi-Fi-logotypen är registrerade varumärken tillhörande Wi-Fi Alliance.

Vilken produkt är rätt för dig?

Hjälp mig att välja

Med varje inköp på iRobot.se

Fri frakt på alla robotbeställningar
30 dagars återbetalningsgaranti
Två års begränsad garanti