iRobot OS
Vår exklusiva plattform som eftertänksamt driver våra robotar.
Genomtänkt rengöring, anpassad efter dina behov.

Respect. Connect. Understand.

iRobot OS är inte bara rengöring - det samarbetar på ett intelligent sätt med dig och ditt hem. Genom att lära sig, respektera och anpassa sig till ditt hem, dina vanor och behov kan iRobot OS skräddarsy en rengöringsplan som passar perfekt för dig.

Respect. Connect. Understand.

iRobot OS er ikke kun rengøring – det samarbejder på intelligent vis med dig og dit hjem. Ved at lære, respektere og tilpasse sig hjemmet, dine vaner og behov kan iRobot OS skræddersy en rengøringsplan, der passer perfekt til dig.
Vad kan iRobot OS göra för dig?

Byggd på en "one-of-a-kind" teknik

iRobot OS är utbildad i proprietär teknik som gör det möjligt för våra produkter att förstå varje detalj i ditt hem. Det säkerställer en genomtänkt rengöring med kontinuerlig upplärning för att bli smartare över tid.

iRobot OS är mer än bara välinformerad – den lär sig hela tiden för att ge dig en skräddarsydd städupplevelse.

iRobot OS utgör bara en liten del av kakan. Ansluten till iRobot-produkter och iRobot Home-appen, fungerar den på ett intelligent sätt för att garantera dig en anpassad, genomtänkt städupplevelse som ger ro i själen.

Perfekt till djurhår

Utrustad med fler husdjursfunktioner än någon annan robotdammsugare

Roomba® j7+ älskar att städa upp efter dina husdjur.

Roomba Combo™ j7+, powered by iRobot OS, kan nu registrera och undvika husdjurens leksaker, mat- och vattenskålar samt kattlådor.

Roomba® j7+ och Roomba Combo™ j7+ är en den enda roboten som garanterar att de ser och undviker avföring från husdjur. Detta är vårt löfte till husdjursägare¹.

iRobot OS ger dig genomtänkta och intelligenta rengöringsförslag direkt i din telefon, t ex när husdjuret fäller extra mycket.

Intuitiv smart home-integrering

Rengöring med röststyrning

Robotar, powered by iRobot OS, kan enkelt och praktiskt röststyras med Google, Siri og Alexa-kompatibla enheter.²

Med Imprint® Link-tekniken kan utvalda Roomba® robotdammsugare samarbeta med Braava jet® m6 robotgolvmopp om automatisk dammsugning och golvmoppning i perfekt harmoni.

Robotar med Imprint® Smart karta kan ditt hem så att du kan städa exakt de rummen du önskar, när du när du önskar.

Våra robotar förstår fler röstkommandon än andra robotar³. Använd din röstassistent² för att få roboten att rengöra framför diskmaskinen, bakom soffan eller framför spisen.

Fylld med funktioner som gör städningen lättare

Passar perfekt i ditt liv

På grund av iRobot OS kan din robot anpassas perfekt till dina behov, som t ex att städa när du är borta, så att du kan njuta av ett renare hem utan att lyfta ett finger.

Intelligenta funktioner. Intelligent integritet. iRobot använder de högsta standarderna för datakryptering med stöd av vårt löfte att hålla din personliga information säker. Vi använder informationen för att ge en bättre upplevelse och hjälpa din robot att prestera optimalt.

Roomba Combo™, powered by iRobot OS, känner igen mer än 80 vanliga föremål⁴. När den upptäcker föremål som kläder, skor sladdar, ryggsäckar och husdjurets leksaker, styr den automatiskt undan.

Barn- och husdjurssäkringen aktiveras i iRobot Home-appen för att förhindra att barn och husdjur oavsiktligt startar roboten.

Köp iRobot OS-robotar

Ladda ner iRobot Home-appen för den ultimata kontrollen över din städning

Kontrollera allt med iRobot Home-appen. Förbättra kartan, möjligheten för att rengöra efter föremål, användardefinierade rutiner, säsongsanpassade förslag och intuitiva integrationer till ditt smart home. iRobot Home-appen ger dig ultimat kontroll över din städning.

Med varje inköp på iRobot.se

Fri frakt över 700,-
60 dagars återbetalningsgaranti
2 års begränsad garanti
Kundeservice
*Funktionen inte tillgänglig på alla robotar
¹Erbjudandet gäller 1 år från inköpsdatum och täcker endast ersättningsprodukt. Gäller bara avföring i fast form från katter och hundar. För ytterligare villkor, se vårt Pet Promise-löfte för alla detaljer: – se www.irobot.se/om/juridisk/irobots-pet-owner-official-promise 
²Fungerar med Alexa, Siri och Google Assistant-aktiverade enheter. Alexa och alla relaterade logotyper och varumärken tillhörande Amazon.com eller dess dottersällskap. Google är ett varumärke tillhörande Google LLC. Siri är ett registrerat varumärke tillhörande Apple Inc., registrerat i USA och andra länder och regioner
³Gäller endast robotdammsugare i Roomba® s-, j-, i7-serien samt robotgolvmoppar i Braava® m-serien.
⁴Robotens beteende varierar beroende på föremål.