Din hjälpande hand

iRobot är ett ledande globalt företag som designar, utvecklar och bygger robotar som hjälper konsumenter att få mer gjort både i och utanför hemmet.

iRobots produkter, bland annat den prisbelönta robotdammsugaren Roomba® och Braava®-familjen med robotgolvmoppar har välkomnats i miljontals hem i hela världen, där de varje dag hjälper sina ägare att få mer gjort.

Teknisk expertis

Vi strävar efter att främja innovation, upptäckter och teknologisk forskning i jakten på praktiska och nyttiga robotprodukter för hemmet.

iRobot ligger i framkant av teknikutvecklingen inom kartläggning och navigering, människa-robot-interaktion och fysiska lösningar. Vi försöker bygga ett ekosystem av robotar och teknik för att möjliggöra det smarta hemmet, både genom interna initiativ och genom att bygga strategiska externa partnerskap.

Global førerposition

I mere end 30 år har iRobot været global pioner inden for robotteknologi- og forbrugerproduktindustrien. Virksomheden har solgt over 30 millioner robotter på verdensplan. Bestyrelsen og ledelsesgruppen i iRobot har fokus på vækststrategi, innovation og allokering af kapital med henblik på maksimering af værdierne for aktiehaverne.

iRobot fortager aktiehandler på NASDAQ-børsen under mærket IRBT.

Tillsammans är vi iRobot

iRobot är ett företag fullt av kreativa och drivna individer som arbetar tillsammans för att göra det omöjliga möjligt.

Företagets huvudkontor ligger i Bedford, MA med kontor i Pasadena, CA, London, Shanghai, Guangzhou, Hong Kong och Tokyo.