Din hjälpande hand

iRobot är ett ledande globalt företag som designar, utvecklar och bygger robotar som hjälper konsumenter att få mer gjort både i och utanför hemmet.

iRobots produkter, bland annat den prisbelönta robotdammsugaren Roomba® och Braava®-familjen med robotgolvmoppar har välkomnats i miljontals hem i hela världen, där de varje dag hjälper sina ägare att få mer gjort.

Teknisk expertis

Vi strävar efter att främja innovation, upptäckter och teknologisk forskning i jakten på praktiska och nyttiga robotprodukter för hemmet.

iRobot ligger i framkant av teknikutvecklingen inom kartläggning och navigering, människa-robot-interaktion och fysiska lösningar. Vi försöker bygga ett ekosystem av robotar och teknik för att möjliggöra det smarta hemmet, både genom interna initiativ och genom att bygga strategiska externa partnerskap.

Globalt ledarskap

I mer enn 30 år har iRobot vært global pioner innen robotteknologi- og forbrukerproduktindustrien. Selskapet har solgt over 30 millioner roboter på verdensbasis. Styret og ledergruppen i iRobot har fokus på vekststrategi, innovasjon og allokering av kapital med henblikk på maksimering av verdiene for aksjonærene.

iRobot foretar aksjehandel på NASDAQ-børsen under merket IRBT.