Nöjdhetsgaranti

60 dagar Nöjdhetsgaranti

 

Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda och glada kunder. Vi är dock medvetna om att detta inte alltid kan uppnås. Om du har köpt en produkt från oss som omfattas av vår nöjdhetsgaranti kan du prova produkten hemma i upp till 60 dagar. På så sätt kan du i lugn och ro få tid att ta reda på om det är rätt produkt för dig. Om du inte är nöjd med den produkt som du har köpt kan du returnera den och få pengarna tillbaka.

Villkor 1. Detta är ett erbjudande från Witt A/S.

2. Erbjudandet gäller under de villkor som anges nedan.

3. Erbjudandet gäller produkter som säljs på www.irobot.dk, www.irobot.no, www.irobot.se och www.irobot.fi under perioden 1 mars 2022 till och med den 31 december 2022.

4. Om du inte är nöjd med produkten måste du inom 60 dagar från inköpsdatumet a. fylla i returformuläret som du hittar här: www.irobot.se/returformular; b. returnera din beställning till oss utan onödigt dröjsmål och inom 14 dagar efter att du har meddelat oss att du vill ångra ditt köp; c. skicka produkten i originalförpackningen med allt förpackningsmaterial samt originalkvitto som visar slutlig och fullständig betalning.

5. Witt använder dina personuppgifter enbart för kontakt angående detta erbjudande.

6. Registreringen ska göras inom 60 dagar från inköpsdatumet och produkten skickas till returadressen.

7. Vid köp online/på postorder gäller 60 dagars nöjdhetsgaranti från mottagandet av produkten. Följesedel/fraktsedel måste bifogas.

8. Witt tar inget ansvar för återbetalningsanspråk som är ofullständiga eller oläsliga eller som har skickats av kunden på ett olämpligt sätt och som därför inte kommit Witt tillhanda.

9. Om villkoren i punkt 4 uppfylls återbetalar vi inköpspriset genom att sätta in beloppet på ditt bankkonto.

10. Du kan bara göra ett återbetalningsanspråk per produkt och person.

11. Detta erbjudande gäller endast konsumenter och gäller därför varken återförsäljare eller grossister.

12. Du måste själv stå för returfrakten till vårt returlager.

13. Witt betalar tillbaka inköpspriset exklusive frakt om du köpt produkten på internet/via postorder.

14. Se till att förpackningen är väl försluten och skyddad under transport för att undvika förlust och skada. Witt förbehåller sig rätten att dra av eventuella kostnader för förluster och skador på produkten från återbetalningsbeloppet.

15. Eventuella rabatter eller andra erbjudanden i samband med originalköpet av produkten dras av vid eventuell återbetalning.

16. Detta erbjudande gäller inte produkter som mottagits i utbyte mot presentkort eller som använts som ”på-köpet-vara” vid köp av andra produkter.

17. Detta erbjudande kan inte kombineras med något annat erbjudande på våra produkter.

18. Detta erbjudande gäller endast inköp gjorda i Danmark, Sverige, Norge, Beneluxländerna, Storbritannien och Finland.

19. Detta erbjudande gäller endast om villkoren i dokumentet uppfylls.

20. Witt kan inte hållas ansvarigt för eventuell försening eller utebliven återbetalning på grund av händelser utom vår kontroll.

21. Dessa villkor ska tolkas i enlighet med lagstiftningen i det land där köpet ägt rum.

22. Villkoren i detta erbjudande påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.

23. För frågor angående ditt pågående Moneyback-ärende: info@irobot.se eller +45 88 44 45 11.  Om produkten är felaktig ska du returnera den till återförsäljaren där du köpt den. Nöjdhetsgarantin gäller inte för utbyte/reparation av felaktiga produkter.