Världens mest utvecklade robotdammsugare.

Vi presenterar robotdammsugareen Roomba® s9+. En serie av banbrytande teknik inbyggd i en helt ny design städar långt in i hörnen och längs kanterna, kartlägger ditt hem och tömmer sig själv. Vår smartaste, mest kraftfulla och avancerade robotdammsugare hittills.

Köp Roomba® s Series

Avancerad teknik, avancerad städning.

Utformad att göra mer. Ökad sugeffekt lyfter och suger upp smuts och skräp. Imprint™-teknik gör att s9/s9+-robotdammsugarna kan lära sig, kartlägga och anpassa sig till ditt hem och bestämma det bästa sättet att städa varje rum. Roomba® s9+-robotdammsugaren tömmer dessutom automatiskt dammbehållaren och du slipper tänka på dammsugning på flera veckor.

Hörn, kanter och allt däremellan.

PerfectEdge™-tekniken hittar smutsen var den än gömmer sig med hjälp av en ny specialvinklad hörnborste som når längst in i hörnen.

Pollen- och mögelallergener fångas

99 % av alla pollen- och mögelallergener fångas upp av roboten och stängs in i Clean Base – utan att något smiter tillbaka ut i luften.

Håller koll på var den har varit och var den fortfarande måste städa.

vSLAM®-tekniken använder en optisk sensor som läser in mer än 230 400 datapunkter per sekund, så att roboten kan skapa en detaljerad karta över omgivningen så den alltid vet var den befinner sig, var den har varit och var som är kvar att städa.

Håller sig innanför

Med hjälp av Förbjudna zoner kan du styra exakt var roboten städar, så att den aktivt undviker de områden som du väljer ut, som matskålar och leksaker. Ställ in en Förbjuden zon en gång, så används den sedan till alla kommande städjobb.

Vilken produkt är rätt för dig?

Hjälp mig att välja

Med varje inköp på iRobot.se

Fri frakt på alla robotbeställningar
30 dagars återbetalningsgaranti
Två års begränsad garanti