Världens bästa robotdammsugare

En serie med banbrytande teknik och maximerad kantdesign städar långt in i hörnen och längs kanterna, kartlägger ditt hem och tömmer sig själv. Det är vår smartaste och mest kraftfulla robotdammsugare någonsin.

Köp Roomba® s Series

Avancerad teknik, avancerad städning.

Utformad att göra mer. Ökad sugeffekt lyfter och suger upp smuts och skräp. Imprint™-teknik gör att s9/s9+-robotdammsugarna kan lära sig, kartlägga och anpassa sig till ditt hem och bestämma det bästa sättet att städa varje rum. Roomba® s9+-robotdammsugaren tömmer dessutom automatiskt dammbehållaren och du slipper tänka på dammsugning på flera veckor.

Rent hem, på ett smart sätt.

Städa exakt hur, när och var du vill. Dammsugning som passar dig och dina rutiner – med Imprint® Smart kartläggning kan du styra vilka rum som ska städas och när. Säg till roboten att undvika vissa ytor eller föremål med hjälp av anpassningsbara förbjudna zoner.

Dammsuger upp smuts direkt

Om du tappar smulor på golvet när du har bråttom kan du använda Alexa eller Google Voice Assistant för att säga till roboten Roomba® s9+ att omedelbart städa matsalen.

När vi förbättrar vår teknik, förbättras även din

Utrustade med avancerad maskinvara som ger dig de funktioner du kommit att uppskatta, och tillgång till nya framsteg genom programvaruuppdateringar avsedda att löpande förbättra funktionerna.

Hörn, kanter och allt däremellan.

PerfectEdge™-tekniken hittar smutsen var den än gömmer sig med hjälp av en ny specialvinklad hörnborste som når längst in i hörnen.

Pollen- och mögelallergener fångas

99 % av alla pollen- och mögelallergener fångas upp av roboten och stängs in i Clean Base – utan att något smiter tillbaka ut i luften.

Håller koll på var den har varit och var den fortfarande måste städa.

vSLAM®-tekniken använder en optisk sensor som läser in mer än 230 400 datapunkter per sekund, så att roboten kan skapa en detaljerad karta över omgivningen så den alltid vet var den befinner sig, var den har varit och var som är kvar att städa.

Vilken produkt är rätt för dig?

Hjälp mig att välja

Med varje inköp på iRobot.se

Fri frakt på alla robotbeställningar
30 dagars återbetalningsgaranti
Två års begränsad garanti