Vår senaste robotdammsugare: robotdammsugaren Roomba® j7+.

Städar upp smulorna, undviker sladdarna.

Hinder som avföring från husdjur och laddningskablar hindrar inte robotdammsugaren Roomba® j7+ eftersom PrecisionVision-navigering används för att upptäcka faror och undvika dem i realtid.

Livet kan vara stökigt. Denna robotdammsugare är förberedd.

Kombinerar effekt, precision och prestanda.

Oreda är ingen match för Roomba® j7+-robotdammsugaren’s kraftfulla rengöringssystem i tre steg. Den har en effektökande sugfunktion med 10x mer sugkraft1 och unika Dual Multi-Surface gummiborstar samt en sidoborste som kommer åt väggar och hörn.

Jobbar där den behövs, undviker platser där den inte behövs.

Städningen är fokuserad där den behövs mest, till exempel områden i hemmet där många rör sig, tack vare Dirt Detect™-sensorer som endast är tillgängliga från iRobot.

”Roomba, städa under köksbänken”

Om du är på väg ut genom dörren och upptäcker smulor under köksbänken kan du använda iRobot Home-appen eller din röstassistentför att säga åt robotdammsugaren Roomba® j7+ att omedelbart städa den platsen – det är allt du behöver göra. 

Så smart att den förutser smuts och oreda.

Robotdammsugaren Roomba&reg j7+ känner till vilka rum och tider du vill städa, till exempel i köket efter frukosten, och föreslår anpassade scheman för kraftfull städning som passar dina rutiner.

Roomba® j-seriens robotdammsugare

Vår nyaste robotdammsugare lär sig inte bara ditt hem, den reagerar på det.

NYHET

Roomba® j7+-robotdammsugare

NYHET

Roomba® j7+-robotdammsugare

Glöm bort dammsugningen i flera månader tack vare Clean Base® extern dammbehållare som gör att robotdammsugaren Roomba® j7+ kan tömma sig själv i upp till 60 dagar.

kr 11.499,00
Köp nu
NYHET

Roomba® j7-robotdammsugare

NYHET

Roomba® j7-robotdammsugare

Identifierar och undviker hinder som avföring från husdjur och laddningskablar för att få hela jobbet gjort.

kr 8.599,00
Köp nu

Kraftfull städning utan ansträngning

Du behöver inte tänka på dammsugningen på flera månader.

Du behöver inte röra vid damm och smuts i upp till 60 dagar eftersom robotdammsugaren Roomba® j7+ töms automatiskt i Clean Base® extern dammbehållare.

Kom hem till nystädat.

Med iRobot Genius ser du att det är städat men slipper se städningen genom att ställa in robotdammsugaren Roomba® j7+ så att den börjar dammsuga när du går hemifrån och slutar när du kommer hem. 

Få en komplett städning.

Om batteriet börjar ta slut kommer roboten att använda funktionen ”Smart laddning och fortsätt” för att ladda precis så mycket som behövs för att slutföra jobbet och fortsätter sedan där den slutade.

Personanpassningen du vill ha. Säkerheten du behöver.

På iRobot är vi måna om att ge dig högsta möjliga sekretesskydd. Dina data är skyddade och används endast för att förbättra din upplevelse och din robots prestanda. 

Vilken produkt är rätt för dig?

Hjälp mig att välja Jämför produkter

Med varje inköp på iRobot.se

Fri frakt på alla robotbeställningar
30 dagars återbetalningsgaranti
Vi värnar om din integritet
Två års begränsad garanti
Vår kundtjänst ger dig svar

1 Jämfört med Roomba® 600-seriens rengöringssystem. 

2 Fungerar med Google Assistent och Alexa-aktiverade enheter. Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com eller dess dotterbolag. Google är ett varumärke som tillhör Google LLC.