Glöm dammsugning flera månader åt gången!

Robotdammsugaren Roomba® i7+ tar bekvämlighet till en helt ny nivå. Den dammsuger upp smuts direkt och tömmer automatisk i en AllergenLock-dammsugarpåse som rymmer 60 dagars smuts, damm och hår.

Köp Roomba® i Series

Särskilt designad för husdjursägare.

Hundkoja. Kattsand i hela huset. Våra robotar kan hjälpa dig. Dual Multi-Surface gummiborstar lyfter, lossar och tar bort hår från husdjur från dina golv. Det avancerade filtersystemet fångar upp 99 % av mögel, pollen, dammkvalster samt hund- och kattallergener.

Glöm dammsugningen flera veckor.

Clean Base™ extern dammbehållare innebär en ny komfortnivå – tömmer automatiskt damm behållaren i en Allergen Lock-dammsugarpåsar-påse som rymmer 60 dagars smuts, damm och hår. Du slipper tänka på städning på flera veckor.

Rent hem, på ett smart sätt.

Städa exakt hur, när och var du vill. Dammsugning som passar dig och dina rutiner – med Imprint® Smart kartläggning kan du styra vilka rum som ska städas och när. Säg till roboten att undvika vissa ytor eller föremål med hjälp av anpassningsbara förbjudna zoner. 

Dammsuger upp smuts direkt

Om du ser smulor på köksgolvet när du har bråttom kan du använda Alexa eller Google Voice Assistant för att säga till roboten i Roomba® i-serien att omedelbart städa köket.

När vi förbättrar vår teknik, förbättras även din

Utrustade med avancerad maskinvara som ger dig de funktioner du kommit att uppskatta, och tillgång till nya framsteg genom programvaruuppdateringar avsedda att löpande förbättra funktionerna.

Två gummiborstar som vet hur man samarbetar.

Hemligheten bakom den grundliga rengöringen är Dual Multi-Surface-gummiborstarna. Den unika konstruktionen med slitbanor i gummi tappar aldrig kontakten med underlaget, oavsett yta, och får bort allt – från dammpartiklar till skräp.

Håller koll på var den har varit och var den fortfarande måste städa.

vSLAM®-tekniken använder en optisk sensor som läser in mer än 230 400 datapunkter per sekund, så att roboten kan skapa en detaljerad karta över omgivningen så den alltid vet var den befinner sig, var den har varit och vad som är kvar att städa.

Vilken produkt är rätt för dig?

Hjälp mig att välja

Med varje inköp på iRobot.se

Fri frakt på alla robotbeställningar
30 dagars återbetalningsgaranti
Två års begränsad garanti