Om det inte kommer från iRobot® är det inte en Roomba®

Årtionden av banbrytande innovation och ingenjörskap. Det är vad som ligger bakom Roomba® robotdammsugaren.

Roomba® -dammsugare

Vår smartaste, mest kraftfulla och avancerade robotdammsugare hittills.

Roomba® s Series
Från kr 13.499,99

Kartlägger ditt hem och anpassar städningen. Tömmer på egen hand.

Roomba® i Series
Från kr 7.999,00

Kraftfull prestanda. Kartlägger och rengör en hel våning i ditt hem.

Roomba® 900 Series
Från kr 9.499,99

Särskilt utformad för hem med husdjur.

Roomba® e Series
Från kr 6.999,00

Vår bästsäljande robotdammsugare, nu smartare än någonsin.

Roomba® 600 Series
Från kr 2.899,99

iRobot® gör skillnad

Skriv om reglerna för dammsugning

Clean Base™ extern dammbehållare

Clean Base™ extern dammbehållare innebär en ny komfortnivå – med automatisk tömning i en sluten engångspåse som rymmer 30 robotbehållare. Så slipper du tänka på städning på flera veckor.

Imprint™-teknik

Med banbrytande Imprint™-teknik bygger vi en värld där robotar kan kommunicera intelligent med varandra och resten av ditt anslutna hem. Vårt mål är nämligen inte bara att skapa ett hem som är smartare, utan att skapa ett hem som tar hand om sig självt.

Dual Multi-Surface gummiborstar

Hemligheten bakom det riktigt rena är Dual Multi-Surface gummiborstar. Den unika konstruktionen med slitbanor i gummi tappar aldrig kontakten med underlaget, oavsett yta, och får bort allt – från dammpartiklar till skräp.

vSLAM®-teknik

vSLAM®-tekniken använder en optisk sensor som läser in mer än 230 400 datapunkter per sekund, så att roboten kan skapa en detaljerad karta över omgivningen så den alltid vet var den befinner sig, var den har varit och vad som är kvar att städa.

Senaste tekniken är standard.

Fullständig serie med sensorer

Rör sig smart i hemmet. En hel uppsättning intelligenta sensorer styr Roomba®-robotdammsugaren runt i ditt hem, längs väggar, runt möbler och under soffor och sängar så att du kan städa dina golv noggrant.

Städsystem i tre steg

Smuts och damm kan inte gömma sig från städsystemet i tre steg. En specialdesignad kantsopningsborste, Dual Multi-Surface gummiborstar och effektökande sugfunktion attackerar allt från damm till stort skräp i dina mattor och på hårda golv.

Dirt Detect™-teknik

Städar extra smutsiga områden. Dirt Detect™-sensorer meddelar din robotdammsugare att den ska arbeta hårdare på områden med mycket smuts, som områden i ditt hem där många rör sig.

Dual Multi-Surface gummiborstar

Roomba®-robotar använder Dual Multi-Surface gummiborstar som jobbar tillsammans för att göra dina golv rena. Den ena borsten lossar och rör upp smutsen, den andra rör sig i motsatt riktning för att hämta upp och dra in den.

Vilken produkt är rätt för dig?

Hjälp mig att välja

Särskilt designad för hem med husdjur.

Hundkoja. Kattsand i hela huset? Våra robotar kan hjälpa dig. De två gummiborstarna för flera typer av ytor lyfter, lossar och tar bort hår från husdjur från dina golv. Det avancerade filtersystemet fångar upp 99 % av mögel, pollen, dammkvalster och hund- och kattallergener.

Två robotar som är specialbyggda för djup rengöring.

Fantastisk på egen hand. Ännu bättre tillsammans. Oavsett om du väljer en Roomba®-robotdammsugare eller en Braava®-robotgolvmopp ⁠får dina golv den behandling de behöver för att hållas rena varje dag.

Med varje inköp på iRobot.se

Fri frakt på alla robotbeställningar
30 dagars återbetalningsgaranti
Två års begränsad garanti