iRobot gör skillnad

iRobots löfte: pålitlig städning samt support.

Vi tillverkar robotar som består och som designats utifrån dina behov. Dessutom erbjuder vi en snabb kundservice om du behöver hjälp. Du når våra kunniga kundtjänstmedarbetare via telefon eller e-post så att roboten snabbt kan börja städa.
Hitta rätt robot för dig

Två robotar som är specialbyggda för djup rengöring.

Fantastisk på egen hand. Ännu bättre tillsammans. Oavsett om du väljer en Roomba®-robotdammsugare eller en Braava®-robotgolvmopp får dina golv den behandling de behöver för att hållas rena varje dag. 
Handla paket

Innovation som driver framtiden.

Under de senaste 30 åren har vi designat produkter med en enda utgångspunkt: du. Banbrytande innovationer, som vår Roomba®-robotdammsugares Dual Multi-Surface borstar och våra Dirt Detect™-sensorer, har blivit standard i våra robotar och definierar hur du städar. Och vår nya app öppnar upp en värld av nya möjligheter så att våra hem kan bli smartare, mer uppkopplade och mer automatiserade.
Köp Roomba Köp Braava

Kvalitet som består. Intelligens som växer.

Vi på iRobot försöker ständigt förbättra programvaran till våra robotar med den senaste tekniken och banbrytande funktioner1, och skicka dessa innovationer direkt till dina robotar så att de hela tiden blir smartare.
Läs mer

Vi värnar om din integritet.

Vi jobbar hängivet med att ge dig bästa möjliga integritetsskydd, vilket hjälper oss att se till att dina data förblir privata och skyddade. Det hjälper oss även att förbättra din användarupplevelse och robotens prestanda.
1Funktioner varierar med modell.