Kraftfull prestanda, kraftfull uppsugning.

Roomba e series har Dual Multi-Surface gummiborstar för flera typer av ytor med effektökande sugfunktion*, ett högeffektivt filter och kraftfulla funktioner som gör riktigt rent varje dag.

*Jämfört med 600 series AeroVac™-system

Köp Roomba® e Series

Särskilt designad för husdjursägare.

Hundkoja. Kattsand i hela huset. Våra robotar kan hjälpa dig. De två gummiborstarna för flera typer av ytor lyfter, lossar och tar bort hår från husdjur från dina golv. Det avancerade filtersystemet fångar upp 99 % av mögel, pollen, dammkvalster samt hund- och kattallergener.

Två gummiborstar som vet hur man samarbetar.

Hemligheten bakom den grundliga rengöringen är Dual Multi-Surface gummiborstar. Den unika konstruktionen med slitbanor i gummi tappar aldrig kontakten med underlaget, oavsett yta, och får bort allt – från dammpartiklar till skräp.

Kraften i djuprengöring.

Multi-Surface Rubber gummiborstar samlar upp damm och smuts, den effektökande sugfunktionen suger upp det och det högeffektiva filtret fångar det – du får ett kraftfullt system som gör riktigt rent varje dag.

Känner av och tar bort smuts.

Dirt Detect™-sensorer varnar roboten om smutsigare områden i ditt hem så att den städar mer noggrant just där, så att sådana ställen är lika rena som resten av huset.

*Roboten upptäcker smuts vid upptagning

Skölj ren.

Med en tvättbar dammbehållare är det enkelt att hålla robotdammsugarens behållare ren.

Vilken produkt är rätt för dig?

Hjälp mig att välja Jämför produkter

Med varje inköp på iRobot.se

Fri frakt på alla robotbeställningar
30 dagars återbetalningsgaranti
Två års begränsad garanti

Vi värnar om din integritet.

Vår kundtjänst ger dig svar