Hjärnan bakom denna skräddarsydda upplevelse.

Baserat på dina vanor, ditt hem och till och med årstiderna – iRobot OS kombinerar insikter och teknik för att skapa en personlig städupplevelse—samtidigt som du har kontroll direkt från appen. Visst är det genialt?

Smarta lösningar för anpassad städning

Ditt schema är komplicerat. Låt oss stryka städning från det.

iRobot OS skapar en städupplevelse som är baserad på dina vanor, ditt hem och till och med årstiderna. Den förutser dina behov genom att lära sig din städning och använder unik intelligens för att förstå var och när din robot gör mest nytta.

Ansluter till ditt hem.¹ Anpassar sig efter ditt liv.

Städning som är anpassad efter dig med den unika intelligens och ständiga förbättring som bara är tillgänglig från iRobot. iRobot OS förverkligar visionen om anpassad städning genom att analysera dina önskemål och synkronisera med andra smarta enheter.

Smart som blir allt smartare.

Tack vare de innovationer som är tillgängliga från iRobot lär och uppdaterar sig din robot för att optimera städningen i ditt hem så att du slipper göra det.

Utformad för att städa i bakgrunden.

iRobot OS styr din robot så att den tar hänsyn till ditt ständigt föränderliga schema. Du kan styra roboten så att den bara städar när du inte är hemma och undviker att städa under vissa tider. Det gör att du får ett renare hem men slipper se städningen.

Den smartaste schemaläggningen.

Ägna inte dyrbar tid åt att oroa dig för städscheman—robotdammsugaren Roomba® kan göra det åt dig. Den använder iRobot OS för att lära sig dina städtider och föreslår automatiserade scheman som passar dig.

Ett steg före smutsen.

Robotgolvmoppen Braava jet® m6 powered by iRobot OS är smartare än någonsin och lär sig var och när du normalt moppar och föreslår anpassade scheman.

¹ Fungerar med Google Home och Alexa-aktiverade enheter. Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com eller dess dotterbolag. Google är ett varumärke som tillhör Google LLC.