Möt geniet bakom din städning

iRobot Genius™ lär sig dina vanor, ditt hem och till och med årstiderna och hjälper din robot att städa på det sätt du vill.

Powered by iRobot Genius.™
Köp Roomba® Köp Braava®

Få tillgång till den anpassade städupplevelse som bara iRobot erbjuder

Alla aspekter i den nya iRobot Home-appen kretsar kring dig. Kartlägg ditt hem med anpassade städzoner så att du kan skicka ut roboten direkt dit det är som smutsigast. Tack vare personligt anpassade rekommendationer kan du öka eller minska städningen och hela tiden ligga steget före, varje dag.

Utvald on demand-städning.

Med iRobot Home-appen kan du välja ut särskilda områden i ett rum, t.ex. framför soffan eller under matbordet, och sedan skickas roboten direkt till de platserna så att du kan fortsätta det du håller på med medan roboten tar hand om smutsen.

Anpassad kontroll över städningen.

Bestäm vilka områden roboten ska undvika med hjälp av anpassningsbara Förbjudna zoner – från hundmatskålens vrå till lekhörnans torn av klossar.

Gör städningen till en uppkopplad del av vardagen.

Med den nya iRobot Home-appen får du smidig åtkomst till dina favoritstädscheman, automatiska förslag baserat på din familjs behov, aviseringar om säsongsbetonad städning, smarta hemintegreringsalternativ med mera.

En städning som är helt anpassad efter dig.

Städning är något personligt. Den nya iRobot Home-appen tar hänsyn till allt i ditt hem och levererar helt personanpassade rekommendationer.

Utformad så att du kan ligga steget före.

Ger anpassade schemaläggningsförslag som baseras på dina vanor och städtider. Den nya iRobot Home-appen förvandlar städningen från en syssla till något som sker i bakgrunden.

Med sparade favoriter är roboten alltid redo.

Du kommer åt dina favoritstädprogram direkt när du öppnar iRobot Home-appen, vilket gör det ännu enklare att få det så rent som du vill.
progressive cleaning image

Du och ditt hem är unika, och det är även dina städbehov.

Med iRobot Home-appen kan du upptäcka nya funktioner i din egen takt. Därmed anpassas städprogrammen pö om pö, och du får mer tid att göra något annat än att städa.

Städprogram som anpassas efter ditt varierande schema.

Din robot kan kommunicera med smarta dörrlås, termostater och andra enheter1 så att städningen kan sätta i gång direkt när du lämnar huset.

Vi värnar om din integritet.

Våra kunder har förlitat sig på våra iRobot-produkter i över 30 år. Idag är tillförlitlighet viktigare än någonsin och vi använder datakryptering av högsta standard för att dina data ska vara säkra och skyddade.

 

Hämta appen iRobot Home

Google Play Button Apple App Store

 

 

1Kompatibel med Google Assistant och Alexa-aktiverade enheter. Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag. Google är ett varumärke som tillhör Google LLC.