Roomba Combo® j7+

43371527

10 499,00 kr

Robotdammsugare och -golvmopp i ett. Den enda robotdammsugare med en inbyggd golvmopp som lyfter sig helt bort från mattan. Dessutom töms robotens dammbehållare automatiskt i en försluten påse. 

 

2 i 1 robotdammsugare och mopp
Förhindrar husdjursavfall
Lyfter automatiskt bort golvmoppen helt
Identifierar hinder och undviker faror

Produktinformation

En ny typ av städning
Roomba Combo® j7+ är den första 2-i-1-enheten i världen som verkligen är handsfree. Låt den göra jobbet så blir både mattor och golv rena på en och samma städning – upp till 93 kvadratmeter.

Vet vad som ska rengöras – och undvikas
Tack vare iRobots operativsystem, själva hjärnan i städningen, kan enheten upptäcka och undvika saker som kläder, ryggsäckar, husdjurens leksaker med mera.

2-i-1-enhet med mopparm som dras in automatiskt
Andra 2-i-1-enheter lyfter bara upp sin mopp några millimeter från mattan – om de lyfter den alls. Vår robot lyfter upp moppen ovanpå roboten så att mattorna inte blir våta.

Otroligt kraftfull dammsugning
Städning i fyra steg med vår sidoborste, Dual Multi-Surface-gummiborstar, den effektökande sugfunktionen och den första moppningen av sitt slag. Den dammsuger och moppar samtidigt på hårda golv. På mattor lyfter den upp mopptrasan från mattan och fortsätter med den kraftfulla dammsugningen.

Städar rummen du vill, när du vill
Tack vare iRobots avancerade operativsystem vet enheten var den ska städa och koncentrerar sig på de områden som du vill prioritera. Du kan till och med ange mängden rengöringsmedel till moppen – det går bra att ha olika mängder per rum.

Hygieniskt påsbyte
Den avancerade påsen fångar upp partiklar som är så små som 0,7 mikrometer. När du byter ut påsen förseglas den automatiskt och du slipper det där dammolnet som ingen vill ha.

EAN 5060629989884