Din hjälpande hand

iRobot är ett ledande globalt företag som designar, utvecklar och bygger robotar som hjälper konsumenter att få mer gjort både i och utanför hemmet.

iRobots produkter, bland annat den prisbelönta robotdammsugaren Roomba® och Braava®-familjen med robotgolvmoppar har välkomnats i miljontals hem i hela världen, där de varje dag hjälper sina ägare att få mer gjort. 

Teknisk expertis

Vi strävar efter att främja innovation, upptäckter och teknologisk forskning i jakten på praktiska och nyttiga robotprodukter för hemmet.

iRobot ligger i framkant av teknikutvecklingen inom kartläggning och navigering, människa-robot-interaktion och fysiska lösningar. Vi försöker bygga ett ekosystem av robotar och teknik för att möjliggöra det smarta hemmet, både genom interna initiativ och genom att bygga strategiska externa partnerskap.

Globalt ledarskap

I över 30 år har iRobot banat ny väg för robotar och hushållsprodukter. Företaget har sålt över 30 miljoner robotar i hela världen. iRobots styrelse och ledning fokuserar på tillväxt, innovation och kapitaltilldelning som ger aktieägarna maximalt värde.

Leadership Image
Investerare

iRobots aktie är noterad på NASDAQ-börsen med förkortningen IRBT.

Vår historia

iRobot grundades 1990 av robottekniker på Massachusetts Institute of Technology. Visionen var att ta fram praktiska robotar. Idag är iRobot den ledande leverantören av hushållsrobotar.

Tillsammans är vi iRobot

 

iRobot är ett företag fullt av kreativa och drivna individer som arbetar tillsammans för att göra det omöjliga möjligt. Företagets huvudkontor ligger i Bedford, MA med kontor i Pasadena, CA, London, Shanghai, Guangzhou, Hong Kong och Tokyo.