Särskilt designad för husdjursägare.

Har du ett husdjur som fäller konstant? Roomba® e5 kan hjälpa dig. Katter som sprider kattsand i hela huset? e5 är smart nog att hitta smutsen och dammsuga upp den. Det avancerade filtersystemet fångar upp 99 % av allt mögel, pollen, dammkvalster, hund- och kattallergener och håller din vardag fri från hudavlagringar och mjäll. Även de två gummiborstarna för flera typer av ytor hanterar pälshår med lätthet: till skillnad från borstar med borst trasslar de inte in sig i långa hår. Våra robotar klarar allt från mattor till hårda golv och har massor av funktioner som gör det enkelt att städa upp efter dina husdjur – på så vis får du mer tid tillsammans med dina lurviga kompisar och slipper lägga tid på att städa upp efter dem.

  • Ett premiumsystem för rengöring i tre steg är utrustat med två gummiborstar för flera typer av ytor, effektökande sugfunktion och en specialdesignad kantsopningsborste som städar bort pälshår från dina mattor och golv.
  • De två gummiborstarna för flera typer av ytor är särskilt anpassade för pälshår: Till skillnad från borstar med borst trasslar de inte in sig i långa hår.
  • Drar dina husdjur in smuts? Roomba® e5 använder Dirt Detect™-teknik för att hitta smutsen och dammsuga upp den.
  • Det avancerade filtersystemet fångar upp 99 % av allt mögel, pollen, dammkvalster, hund- och kattallergener och håller din vardag fri från hudavlagringar och mjäll.
  • En Virtual Wall®-barriär med två lägen ser till att din Roomba® e5 håller sig borta från ditt husdjurs vatten- och matskålar.
iRobot Roomba E5 Robot Vacuum with iRobot HOME App product image

Roomba® e5 Dammsugarrobot

6,999 SEK

Köp nu  

Kraftfull prestanda, kraftfull upplockning.

  • Premiumsystemet för rengöring i tre steg får bort smuts och pälshår du ser, och allergener och damm du inte ser.
  • Effektökande sugfunktion som ger 5x mer sugkraft* och förbättrad städprestanda. *Jämfört med Roomba® 600-seriens AeroVac™-system.
  • I stället för borstar som böjs och missar en massa smuts, tappar vårt flexibla system med två borstar för flera typer av ytor aldrig kontakten med underlaget, oavsett om det är hårda golv eller mattor.

Möt hela familjen Roomba® robotdammsugare.


Visa information