Din hjälpande hand

iRobot, den ledande leverantören av hushållsrobotar i världen, utvecklar och tillverkar robotar som hjälper människor få mer gjort både hemma och borta.

iRobots produkter, bland annat den prisbelönta dammsugningsroboten Roomba® och Braava®-familjen med robotgolvmoppar har välkomnats i miljontals hem i hela världen, där de varje dag hjälper sina ägare att få mer gjort.

Teknisk expertis

Vi strävar efter att främja innovation, upptäckter och teknologisk forskning i jakten på praktiska och nyttiga robotprodukter för hemmet.

iRobot ligger i framkant av teknikutvecklingen inom kartläggning och navigering, människa-robot-interaktion och fysiska lösningar. Vi strävar efter att bygga ett ekosystem av robotar och data för ett smart hem, både genom internt arbete och genom strategiska externa partnerskap.

Globalt ledarskap

I över 25 år har iRobot banat ny väg för robotar och hushållsprodukter. Företaget har sålt över 15 miljoner robotar i hela världen. iRobots styrelse och ledning fokuserar på tillväxt, innovation och kapitaltilldelning som ger aktieägarna maximalt värde.

Porträttfoton av styrelseordförande och vd Colin M. Angle; vice vd, ekonomi- och redovisningschef Alison Dean, operativ chef Christian Cerda, vice vd, chefsjurist Glen D. Weinstein, vice vd, personalchef och kommunikationschef Russell J. Campanello samt vice vd och teknisk chef Tim Saeger.

iRobots aktie är noterad på NASDAQ-börsen med förkortningen IRBT.

Vår historik

iRobot grundades 1990 av robottekniker på Massachusetts Institute of Technology. Visionen var att ta fram praktiska robotar. Idag är iRobot den ledande leverantören av hushållsrobotar.