Roomba tar ingen mer skit

Nu är det över, tack vare robotdammsugaren Roomba® j7+, och vi är helt säkra på att den håller vad den lovar: P.O.O.P (Pet Owner Official Promise) *. Du kan lita på att din Roomba® j7/j7+ undviker smetiga olyckor – gör den inte det ersätter vi den utan extra kostnad.

iRobot®. Tid för dig.

Med över 30 års innovation ger vi dig tid för det du brinner för. Du vet, det som inte är städning.

Möt geniet bakom din städning.

iRobot Genius lär sig dina vanor, ditt hem och till och med årstiderna och hjälper din robot att städa på det sätt du vill.

När livet känns kaotiskt

Ge ditt hem vår mest noggranna städning.

Framtidens städning är här

Den nya robotdammsugaren J7+ reagerar på hinder i ditt hem i realtid. PrecisionVision-navigering identifierar och undviker hinder som avföring från husdjur och laddningskablar för att få hela jobbet gjort.

Previous
Next

Vår mest populära robot

Träffa iRobot®-familjen

Roomba®-robotdammsugare

Braava®-robotgolvmoppar

iRobot®. Tid för dig.

Vi skapar robotar som hjälper människor eftersom vi älskar människor. Så att du inte ska behöva tänka på städningen. Så att du kan ägna mer tid åt det du älskar. Tid för dig.

Lev i nuet. Inte i stöket.

Med iRobot får du mer än ett rent hem – du får mer tid till att göra det som du verkligen älskar.

Med varje inköp på iRobot.se

Fri frakt på alla robotbeställningar

60 dagars återbetalningsgaranti

2 års begränsad garanti

Vår kundtjänst ger dig svar

¹ Jämfört med Roomba® 600-seriens rengöringssystem.

² Fungerar med Google Assistant och Alexa-aktiverade enheter. Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com eller dess dotterbolag. Google är ett varumärke som tillhör Google LLC.

³ Erbjudandet är giltigt i ett år från inköpsdatum och omfattar endast ersättningsprodukt. Gäller endast för fast avföring från katt eller hund. Ytterligare villkor gäller – se www.irobot.se/om/juridisk/irobots-pet-owner-official-promise för fullständig information.